Συμβουλές αποστολής

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των χειροποίητων κατασκευών – κοσμημάτων! Αν είστε λάτρης των χειροποίητων τότε είστε στη σωστή σελίδα.
Στην ενότητα αυτή θα ήθελα να σας λύσω μερικές απορίες που ίσως έχετε σχετικά με την αποστολή των χειροποίητων ειδών που βλέπετε.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!
  • ·     Η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (πληρώνετε δηλαδή και παίρνετε το πακέτο σας). Το κόστος είναι περίπου στα 4 €.
  • ·        Αφού σας αποστείλω την παραγγελία με τους κωδικούς που μου έχετε πει, 3-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή, θα λάβετε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο. Με αυτό το χαρτάκι καθώς και με την ταυτότητά σας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.
  • ·        Το πακέτο μένει περίπου 10 ημέρες στο ταχυδρομείο κι έπειτα επιστρέφεται (εδώ θα σας παρακαλούσα να είστε συνεπείς με την παραλαβή της παραγγελίας σας).
  • ·        Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε σίγουροι για την παραγγελία σας απλά μη παραγγέλνετε! Αν επιστραφεί το πακέτο, σας το ξαναστέλνω και χρεώνεστε 2 φορές τα έξοδα αποστολής.
  • ·        Αν για κάποιο λόγο δε σας έρθει ειδοποίηση μέσα σε 5 ημέρες από την ημέρα αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλες οι συστημένες επιστολές έχουν bar code και μπορούν να αναζητηθούν εύκολα.
  • ·        Το ονοματεπώνυμο που δίνετε θα πρέπει να είναι αληθές και να είναι το ίδιο με την αστυνομική σας ταυτότητα.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου